РТС Музика: Програмска шема - субота, 18. сеп 2021

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:03
Поп експрес – 2. емисија ,р.
06:45
5 од 1 - Визељ ,р.
07:00
Најтраженији уживо ,р.
07:24
Mузички подсетник ,р.
08:07
Упорно дозивање анђела – Рибља чорба, 2. део ,р.
09:02
РТС Музика представља ,р.
09:05
Бунт ,р.
09:40
Хитови ,р.
10:05
Београдски синдикат – концерт, 1. део ,р.
11:07
Музички подсетник ,р.
11:36
Љубичице – концерт из студија Крокодил, 2. део ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:03
Поп експрес – 2. емисија ,р.
12:45
5 од 1 - Визељ ,р.
13:00
Најтраженији уживо ,р.
13:24
Mузички подсетник ,р.
14:07
Упорно дозивање анђела – Рибља чорба, 2. део ,р.
15:02
РТС Музика представља ,р.
15:05
Бунт ,р.
15:40
Хитови ,р.
16:05
Београдски синдикат – концерт, 1. део ,р.
17:07
Музички подсетник ,р.
17:36
Љубичице – концерт из студија Крокодил, 2. део ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Музички подсетник
20:04
Хитови - филмска музика
20:35
Музички подсетник
21:09
РТС Музика представља
22:12
Музички времеплов
23:28
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Музички подсетник ,р.
01:00
Студио 6 – Чека и Марио Лажиња ,р.
02:04
Хитови - филмска музика ,р.
02:35
Музички подсетник ,р.
03:09
РТС Музика представља ,р.
03:13
14. Међународни фестивал гитаре – The Beatles on, 1. део ,р.
04:12
Музички времеплов ,р.
04:45
Европа кроз концерте ,р.
05:28
Претпоноћни микс ,р.