РТС Музика: Програмска шема - среда, 22. јан 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:03
Из наше архиве ,р.
06:40
Роковник – 23. епизода, Tanz mit Laibach ,р.
07:07
Музички времеплов ,р.
08:00
Велики рок спектакл – Емир Кустурица и No Smoking Orchestra ,р.
08:42
Музички микс ,р.
09:21
РТС Музика представља ,р.
09:24
Три боје звука – Трећи циклус, микс 3 ,р.
10:16
Музички микс ,р.
10:52
Слободан Тркуља и Балканополис, двадесет година – 2. део ,р.
11:44
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:03
Из наше архиве ,р.
12:40
Роковник – 23. епизода, Tanz mit Laibach ,р.
13:07
Музички времеплов ,р.
14:00
Велики рок спектакл – Емир Кустурица и No Smoking Orchestra ,р.
14:42
Музички микс ,р.
15:21
РТС Музика представља ,р.
15:24
Три боје звука – Трећи циклус, микс 3 ,р.
16:16
Музички микс ,р.
16:52
Слободан Тркуља и Балканополис, двадесет година – 2. део ,р.
17:44
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
21:35
РТС Музика представља
22:03
Најтраженији – Ида Престер
23:00
Музички микс
23:34
ЕКВ – мини концерт
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:38
Влада Дивљан и Љетно кино ,р.
01:38
Бунт – Рок фотографија ,р.
02:07
Музички времеплов ,р.
02:44
Музички клуб – Кристали ,р.
03:35
РТС Музика представља ,р.
03:38
Три боје звука – Земља грува, ТВ постер ,р.
04:03
Најтраженији – Ида Престер ,р.
04:24
За сва времена – Мишко Плави ,р.
05:00
Музички микс ,р.
05:34
ЕКВ – мини концерт ,р.