РТС Музика: Програмска шема - петак, 03. мај 2019

06:00
РТС Музика представља, р.
06:04
Музички времеплов, р.
06:31
Моја одисеја – Војкан Борисављевић, р.
08:12
Београдско пролеће 1973, 2. део, р.
08:39
3 од 1 – Масимо Савић, р.
08:51
Хитови, р.
09:21
РТС музика представља, р.
09:24
Из наше архиве, р.
10:09
Волим осамдесете, 1. део, р.
11:01
Рок одеон - инсерти, р.
11:31
Биг бенд и гитаристи – Дадо Топић, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:04
Музички времеплов, р.
12:31
Моја одисеја – Војкан Борисављевић, р.
14:12
Београдско пролеће 1973, 2. део, р.
14:39
3 од 1 – Масимо Савић, р.
14:51
Хитови, р.
15:21
РТС музика представља, р.
15:24
Из наше архиве, р.
16:09
Волим осамдесете, 1. део, р.
17:01
Рок одеон - инсерти, р.
17:31
Биг бенд и гитаристи – Дадо Топић, р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Музички времеплов
18:45
Роковник – Проћи ће и њихово, 39. епизода
19:13
Три боје звука – ТВ постер Канда, Коџа и Небојша
19:38
Нисомнија - Бјесови
20:11
Хитови
21:02
РТС Музика представља
21:05
Бунт
21:35
Из наше архиве
22:00
Београдски синдикат, 2. део
23:03
За сва времена – Милан Мумин
23:36
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:04
Музички времеплов, р.
00:45
Роковник – Проћи ће и њихово, 39. епизода, р.
01:13
Три боје звука – ТВ постер Канда, Коџа и Небојша, р.
01:38
Нисомнија - Бјесови, р.
02:11
Хитови, р.
03:02
РТС Музика представља, р.
03:05
Бунт, р.
03:35
Из наше архиве, р.
04:00
Београдски синдикат, 2. део, р.
05:03
За сва времена – Милан Мумин, р.
05:36
Претпоноћни микс, р.