РТС Драма: Програмска шема - недеља, 08. дец 2019

06:00
Војна академија, 30. еп. Трећа сезона ,р.
06:51
Војна академија, 31- еп. Трећа сезона ,р.
07:44
Војна академија, 32. еп. Трећа сезона ,р.
08:38
Мој лични печат – Биља Крстић ,р.
08:42
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
09:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
10:30
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
10:33
Отворена врата, 15-34 ,р.
12
11:20
Отворена врата, 16-34 ,р.
12
12:00
Војна академија, 30. еп. Трећа сезона ,р.
12:51
Војна академија, 31- еп. Трећа сезона ,р.
13:44
Војна академија, 32. еп. Трећа сезона ,р.
14:42
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
15:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
16:30
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
16:33
Отворена врата, 15-34 ,р.
12
17:20
Отворена врата, 16-34 ,р.
12
18:00
Војна академија, 33. еп. Трећа сезона
18:56
Војна академија, 34. еп. Трећа сезона
19:50
Мој лични печат – Марко Сомборац
22:33
Отворена врата, 17-34
12
23:15
Отворена врата, 18-34
12
00:00
Војна академија, 33. еп. Трећа сезона ,р.
00:56
Војна академија, 34. еп. Трећа сезона ,р.
01:50
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
01:54
Санта Мариа дела салуте, 1-11 ,р.
12
02:48
Санта Мариа дела салуте, 2-11 ,р.
12
03:40
Санта Мариа дела салуте, 3-11 ,р.
12
04:33
Отворена врата, 17-34 ,р.
12
05:15
Отворена врата, 18-34 ,р.
12