РТС Драма: Програмска шема - уторак, 03. дец 2019

06:00
Отворена врата, 11-34 ,р.
12
06:42
Отворена врата, 12-34 ,р.
12
07:20
Нешто лепо, 6. еп. ,р.
12
07:28
Војна академија, 30. еп. Трећа сезона ,р.
08:19
Мој лични печат – Даница Максимовић ,р.
08:24
Комшије, 10. еп. Први циклус ,р.
12
09:15
Мој лични печат – Бота Миљковић ,р.
09:20
Чизмаши, 9-12 ,р.
12
10:14
Мој лични печат – Предраг Ејдус ,р.
10:20
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
11:13
Други век – Кен Расел ,р.
12:00
Отворена врата, 11-34 ,р.
12
12:42
Отворена врата, 12-34 ,р.
12
13:20
Нешто лепо, 6. еп. ,р.
12
13:28
Војна академија, 30. еп. Трећа сезона ,р.
14:19
Мој лични печат – Даница Максимовић ,р.
14:24
Комшије, 10. еп. Први циклус ,р.
12
15:15
Мој лични печат – Бота Миљковић ,р.
15:20
Чизмаши, 9-12 ,р.
12
16:14
Мој лични печат – Предраг Ејдус ,р.
16:20
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
17:13
Други век – Кен Расел ,р.
18:00
Отворена врата, 13-34
12
18:44
Отворена врата, 14-34
12
19:33
Војна академија, 31. еп. Трећа сезона
20:31
Комшије, 11. еп.
12
21:23
Мој лични печат – Гиле Оргазам
23:15
Други век – Филип Нојс
00:00
Отворена врата, 13-34 ,р.
12
00:44
Отворена врата, 14-34 ,р.
12
01:28
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
01:33
Војна академија, 31. еп. Трећа сезона ,р.
02:26
Мој лични печат – Милован Витезовић ,р.
02:31
Комшије, 11. еп. ,р.
12
03:23
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
03:27
Чизмаши, 10-12 ,р.
12
04:21
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
05:15
Други век – Филип Нојс ,р.