РТС Драма: Програмска шема - недеља, 15. дец 2019

06:00
Војна академија, 35. еп. Трећа сезона ,р.
06:53
Војна академија, 36. еп. Трећа сезона ,р.
07:48
Војна академија, 37. еп. Трећа сезона ,р.
08:44
Санта Мариа дела салуте, 4-11 ,р.
12
09:38
Санта Мариа дела салуте, 5-11 ,р.
12
10:31
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
10:34
Отворена врата, 23-34 ,р.
12
11:20
Отворена врата, 24-34 ,р.
12
12:00
Војна академија, 35. еп. Трећа сезона ,р.
12:53
Војна академија, 36. еп. Трећа сезона ,р.
13:48
Војна академија, 37. еп. Трећа сезона ,р.
14:44
Санта Мариа дела салуте, 4-11 ,р.
12
15:38
Санта Мариа дела салуте, 5-11 ,р.
12
16:31
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
16:34
Отворена врата, 23-34 ,р.
12
17:20
Отворена врата, 24-34 ,р.
12
19:25
Мој лични печат – Михајло Митровић
22:08
Отворена врата, 21-34
12
22:44
Отворена врата 25-34
12
23:23
Отворена врата, 26-34
12
00:00
Војна академија, 38. еп. Трећа сезона ,р.
01:25
Мој лични печат – Михајло Митровић ,р.
01:28
Санта Мариа дела салуте, 6-11 ,р.
12
02:21
Санта Мариа дела салуте, 7-11 ,р.
12
03:15
Санта Мариа дела салуте, 8-11 ,р.
12
04:08
Отворена врата, 21-34 ,р.
12
04:44
Отворена врата 25-34 ,р.
12
05:23
Отворена врата, 26-34 ,р.
12