РТС Драма: Програмска шема - уторак, 10. дец 2019

06:00
Отворена врата, 19-34 ,р.
12
06:42
Отворена врата, 20-34 ,р.
12
07:23
Нешто лепо, 9.еп. ,р.
12
07:31
Војна академија, 35. еп. Трећа сезона ,р.
08:25
Мој лични печат – Ангелина Атлагић ,р.
08:30
Комшије, 15. еп. ,р.
12
09:15
Мој лични печат – Корнелије Ковач ,р.
09:19
Прваци света, 1-12 ,р.
12
10:10
Мој лични печат – Ђиле Марковић ,р.
10:15
Санта Мариа дела салуте, 4-11 ,р.
12
11:09
Дневник машиновође, 1-3 ,р.
12
12:00
Отворена врата, 19-34 ,р.
12
12:42
Отворена врата, 20-34 ,р.
12
13:23
Нешто лепо, 9.еп. ,р.
12
13:31
Војна академија, 35. еп. Трећа сезона ,р.
14:25
Мој лични печат – Ангелина Атлагић ,р.
14:30
Комшије, 15. еп. ,р.
12
15:15
Мој лични печат – Корнелије Ковач ,р.
15:19
Прваци света, 1-12 ,р.
12
16:10
Мој лични печат – Ђиле Марковић ,р.
16:15
Санта Мариа дела салуте, 4-11 ,р.
12
17:09
Дневник машиновође, 1-3 ,р.
12
18:00
Отворена врата, 21-34
12
18:37
Отворена врата, 22-34
12
19:20
Нешто лепо, 10. еп.
12
19:27
Војна академија, 26. еп. Трећа сезона
20:22
Нешто лепо, 11. еп.
12
21:17
Мој лични печат – Предраг Ејдус
23:03
Нешто лепо, 12. еп.
12
00:00
Отворена врата, 21-34 ,р.
12
00:37
Отворена врата, 22-34 ,р.
12
01:20
Нешто лепо, 10. еп. ,р.
12
01:27
Војна академија, 26. еп. Трећа сезона ,р.
02:22
Нешто лепо, 11. еп. ,р.
12
02:30
Комшије, 16. еп. ,р.
12
03:17
Мој лични печат – Предраг Ејдус ,р.
03:22
Прваци света, 2-12 ,р.
12
04:10
Санта Мариа дела салуте, 5-11 ,р.
12
05:03
Нешто лепо, 12. еп. ,р.
12
05:10
Дневник машиновође, 2-3 ,р.
12