РТС Драма: Програмска шема - среда, 04. дец 2019

06:00
Отворена врата, 13-34 ,р.
12
06:44
Отворена врата, 14-34 ,р.
12
07:28
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
07:33
Војна академија, 31. еп. Трећа сезона ,р.
08:26
Мој лични печат – Милован Витезовић ,р.
08:31
Комшије, 11. еп. ,р.
12
09:23
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
09:27
Чизмаши, 10-12 ,р.
12
10:21
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
11:15
Други век – Филип Нојс ,р.
12:00
Отворена врата, 13-34 ,р.
12
12:44
Отворена врата, 14-34 ,р.
12
13:28
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
13:33
Војна академија, 31. еп. Трећа сезона ,р.
14:26
Мој лични печат – Милован Витезовић ,р.
14:31
Комшије, 11. еп. ,р.
12
15:23
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
15:27
Чизмаши, 10-12 ,р.
12
16:21
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
17:15
Други век – Филип Нојс ,р.
18:00
Отворена врата, 15-34
12
18:47
Отворена врата, 16-34
12
19:28
Мој лични печат – Маја Лалић
19:33
Војна академија, 32. еп. Трећа сезона
22:26
Мој лични печат – Љубица Бељански
00:00
Отворена врата, 15-34 ,р.
12
00:47
Отворена врата, 16-34 ,р.
12
01:28
Мој лични печат – Маја Лалић ,р.
01:33
Војна академија, 32. еп. Трећа сезона ,р.
02:28
Мој лични печат – Коста Богдановић ,р.
02:33
Комшије, 12. еп. ,р.
12
03:30
Чизмаши, 11-12 ,р.
12
04:26
Мој лични печат – Љубица Бељански ,р.
04:31
Санта Мариа дела салуте, 1-11 ,р.
12
05:25
Други век – Никола Ракочевић ,р.