РТС Драма: Програмска шема - уторак, 14. мај 2019

06:00
Каролина Нојбер, ТВ театар, р.
07:45
Мој лични печат – Раде Владић, р.
07:49
Мртав ладан, 1-4, р.
12
08:16
Мртав ладан, 2-4, р.
12
08:46
Мој лични печат – Раша Попов, р.
08:50
Комшије, 3-25, р.
12
09:34
Мој лични печат – Предраг Митић, р.
09:38
Прваци света, 1-12, р.
12
10:30
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10, р.
12
11:22
Други век – Дарко Бајић, р.
12:00
Каролина Нојбер, ТВ театар, р.
13:45
Мој лични печат – Раде Владић, р.
13:49
Мртав ладан, 1-4, р.
12
14:16
Мртав ладан, 2-4, р.
12
14:46
Мој лични печат – Раша Попов, р.
14:50
Комшије, 3-25, р.
12
15:34
Мој лични печат – Предраг Митић, р.
15:38
Прваци света, 1-12, р.
12
16:30
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10, р.
12
17:22
Други век – Дарко Бајић, р.
19:50
Мој лични печат – Пеђа Исус
19:54
Мртав ладан, 3-4
12
20:24
Мртав ладан, 4-4
12
20:55
Мој лични печат – Нада Павловић
20:59
Комшије, 4-25
12
21:42
Прваци света, 2-12
12
22:30
Мој лични печат – Љубомир Шимунић
00:00
Брзина таме, ТВ театар, р.
01:50
Мој лични печат – Пеђа Исус, р.
01:54
Мртав ладан, 3-4, р.
12
02:24
Мртав ладан, 4-4, р.
12
02:55
Мој лични печат – Нада Павловић, р.
02:59
Комшије, 4-25, р.
12
03:42
Прваци света, 2-12, р.
12
04:30
Мој лични печат – Љубомир Шимунић, р.
04:34
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10, р.
12
05:29
Други век – Слободан Шијан, р.