РТС Драма: Програмска шема - среда, 29. јан 2020

06:00
Сумњива лица, 4-44 ,р.
12
06:25
Сумњива лица, 5-44 ,р.
12
06:51
Сумњива лица, 6-44 ,р.
12
07:16
Војна академија, 2-16 ,р.
12
08:08
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
08:13
Комшије, 11-48 ,р.
12
08:41
Комшије, 12-48 ,р.
12
09:06
Монтевидео, видимо се, 7-10 ,р.
12
09:52
Мој лични печат – Маја Лалић ,р.
09:57
Непобедиво срце, 7-15 ,р.
12
10:50
Други век – Браћа Тавијани ,р.
11:32
Други век – Миљен Кљаковић Крека ,р.
12:00
Сумњива лица, 4-44 ,р.
12
12:25
Сумњива лица, 5-44 ,р.
12
12:51
Сумњива лица, 6-44 ,р.
12
13:16
Војна академија, 2-16 ,р.
12
14:08
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
14:13
Комшије, 11-48 ,р.
12
14:41
Комшије, 12-48 ,р.
12
15:06
Монтевидео, видимо се, 7-10 ,р.
12
15:52
Мој лични печат – Маја Лалић ,р.
15:57
Непобедиво срце, 7-15 ,р.
12
16:50
Други век – Браћа Тавијани ,р.
17:32
Други век – Миљен Кљаковић Крека ,р.
19:15
Војна академија, 3-16
12
20:06
Мој лични печат – Неле Карајлић
21:48
Мој лични печат – Раша Тодосијевић
22:47
Мој лични печат – Веселин Грозданић
00:00
Сумњива лица, 7-44 ,р.
12
00:25
Сумњива лица, 8-44 ,р.
12
00:50
Сумњива лица, 9-44 ,р.
12
01:15
Војна академија, 3-16 ,р.
12
02:06
Мој лични печат – Неле Карајлић ,р.
02:10
Комшије, 13-48 ,р.
12
02:35
Комшије, 14-48 ,р.
12
03:00
Монтевидео, видимо се, 8-10 ,р.
12
03:48
Мој лични печат – Раша Тодосијевић ,р.
03:52
Непобедиво срце, 8-15 ,р.
12
04:47
Мој лични печат – Веселин Грозданић ,р.
04:52
Други век – Зоран Симјановић, 1. и 2. део ,р.