РТС 3: Програмска шема - четвртак, 05. дец 2019

13:00
Идиот, 1-10, р.
12
17:38
Шкорпија, 76-94
12
22:29
Окупирани, 7-10
12
00:05
Твин Пикс, 18-23
12