РТС 3: Програмска шема - недеља, 22. дец 2019

06:01
Хваранг -цвет витештва, 13-20 , р.
12
14:01
Хваранг -цвет витештва, 13-20 , р.
12
17:00
Хваранг – цвет витештва, 14-20
12
21:05
Више од игре, 9-9
12
00:05
Твин Пикс, 12-18
12
02:01
Хваранг – цвет витештва, 14-20, р.
12