РТС 3: Програмска шема - среда, 25. дец 2019

06:33
Код куће за Божић, р.
12
08:05
Лепота јапанских пејзажа:Мирно пролеће и сламени кровови – Мијама-чо Кјото, 11-13, р.
08:35
Разоткривање тајни о Исусу: Марија Магдалена мајка хришћанства, 1-2, р.
09:21
Театрологике: Озрен Грабарић
09:54
29. Београдски џез фестивал: Биг бенд РТС-а и Берт Јорис, р.
10:53
Јохан Себастијан Бах: Мотети, р.
12:30
Арт зона: Милован Дестил Марковић, р.
13:02
Документарни филм, р.
12
14:27
Код куће за Божић, р.
12
18:45
Шкорпија, 90-94
12
21:06
Идиот, 4-10
12
22:00
Они дани
12
00:05
Твин Пикс, 15-18
12
00:59
Јапан - Мајстори заната: Хиконе будистички олтари, 3-12, р.
02:12
Јохан Себастијан Бах: Божићне кантате, р.
03:37
Европа концерт 2016 из Ророса, р.
05:12
Идиот, 4-10, р.
12