РТС 3: Програмска шема - среда, 18. дец 2019

06:10
Љубавник за један дан, р
12
08:05
Дмитриј Шостакович, симфонија бр.14 , р.
09:00
Лепота јапанских пејзажа:Жила куцавица суптропске шуме- Острво Омами -Ошима Кугошима , 10-13, р.
10:27
Клаудио Абадо: Слушајући тишину , р.
11:38
24. Београдски џез фестивал: Биг бенд РТС-а и Џон Федис квартет, 2.део, р.
12:11
Остави све и читај, Магдалена Водопија, р.
12:45
Свет сенки, р.
12
14:10
Љубавник за један дан, р
12
16:05
Јапан - Мајстори заната: Комода Сендаи Тансу, 2-12
16:40
Спона: Логори и гробља
17:55
Шкорпија, 85-94
12
21:00
Идиот, 3-10
12
22:00
16
00:05
Твин Пикс, 8-18
12
01:05
Јапан - Мајстори заната: Комода Сендаи Тансу, 2-12, р.
01:37
Спона: Логори и гробља , р.
02:14
24. Београдски џез фестивал: Биг бенд РТС-а и Џон Федис квартет, 3..део, р.
02:47
Леош Јаначек: Јенуфа, опера, р.
05:00
Идиот, 3-10, р.
12