РТС 3: Програмска шема - среда, 22. јан 2020

06:05
100 година од рођења Ф. Фелинија: Дангубе, р.
12
08:05
Кнез Михаило: Недосањани сан, 1-4, р.
08:40
Гозаран, р.
10:10
Театрологике: Нина Волић
10:50
Београдски џез фестивал: Секстет Марковић Гут, р.
11:50
Арт зона: Драган Илић, р.
12:30
Фелини: Ја сам велики лажов, р.
12
13:50
100 година од рођења Ф. Фелинија: Дангубе, р.
12
18:35
Сага о Форсајтима, 6-8
12
20:05
Идиот, 7 -10
12
22:05
Филм
00:05
Афера, 10-12
12
01:10
Јапан-мајстори заната: Свилене мараме из Јокохаме, 6-12 , р.
01:40
Ђузепе Верди: Атила, р.
03:40
Народно позориште у 10 чинова: Клуб Народног позоришта, 2-10, р.
04:15
Идиот, 7 -10 , р.
12
05:10
Студио 6: Угљеша Новаковић квинтет, р.