РТС Свет: Програмска шема - уторак, 14. сеп 2021

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Балкан експрес 2, р.
11:54
Датум
12:00
Дневник
12:18
Време
12:23
Слагалица, квиз, р.
12:45
Верски календар, актуелно документарни програм, р.
12:53
Наши сусрети: Краљ Владислав и краљица Белослава, 2. део
13:20
Квадратура круга, р.
13:44
Концерт на води, музички програм, р.
14:35
Војна академија, р.
15:25
Ово је Србија
16:08
Радио Милева, р.
16:50
Београдска хроника
17:17
Далеко небо
18:39
Гастрономад
18:56
Слагалица, квиз
19:30
Дневник
21:33
Три боје звука
22:25
Арт зона: Горанка Матић
22:57
Савремени светски писци: Тахар Жен Белун
23:30
Дневник
23:50
Културни дневник
01:13
Моја одисеја: Војкан Борисављевић, музички програм 1, р.
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:08
Наши сусрети: Краљ Владислав и краљица Белослава, 2. део
02:32
Слагалица,р
02:59
Благо из дубина: Аранђеловац, емисија из екологије
03:32
Квадратура круга, актуелно документарни програм, р.
03:52
Питајте природу, емисија из екологије
04:07
Концерт на води, музички програм, р.
04:59
Балкан експрес 2, р.
05:49
Верски календар