РТС Свет: Програмска шема - уторак, 31. дец 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница,забавни програм
11:39
Около - наоколо: Балерине и хокејаши
11:48
Датум
12:00
Дневник
12:16
Време и стање на путевима
12:30
Слагалица, квиз, р.
12:50
Верски календар,актуелно документарни програм,р.
13:00
Србија на вези-региони,програм за дијаспору
13:30
Од злата јабука
14:00
Квадратура круга,актуелно документарни програм,р.
14:30
Гетеборшки храм,центар духовности и културе,програм за дијаспору,р.
14:55
Гастрономад,забавни програм
15:55
Чизмаши, р
18:42
Датум
18:47
Около - наоколо: Балерине и хокејаши
19:00
Слагалица, квиз
19:30
Дневник
20:05
Чизмаши, р
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
04:00
Војна академија 2,р.