РТС 2: Програмска шема - четвртак, 30. сеп 2021

06:14
Концерт за добро јутро
07:10
Слагалица, квиз
07:34
Датум
07:39
Верски календар
07:48
Лајмет
07:56
08:58
Пустолов
09:26
Финтин
10:00
Еду глобал
10:29
Траг
10:57
Датум
11:00
ТВ лица: ТВ лица са путовања - Чешка и Финска
11:50
Верски календар
12:02
Концерт Најџела Кенедија
12:59
Школа за генијалце
13:29
Наука 50: Робот
13:52
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:38
Загонетни случајеви доктора Блејка, серија
12
15:39
Женски рај, серија
12
16:25
Чудна ноћ, филм
12
17:52
Лајмет
17:59
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
18:50
Фифа светско првенство у футсалу: Португалија - Казахстан, полуфинале 2, пренос
20:50
Верски календар
21:00
Женски рај, серија
12
01:16
Лајмет
01:23
Дивљи град Сингапур
02:10
Трезор
03:09
Фифа светско првенство у футсалу: Португалија - Казахстан, полуфинале 2, р.
04:35
Чикаго, филм
12