РТС 2: Програмска шема - петак, 03. сеп 2021

06:09
Концерт за добро јутро
07:05
Лајмет
07:11
08:10
Параолимпијада 2020: Бициклизам, Милан Петровић, друмска трка, класа Б, пренос
08:15
Параолимпијада 2020: Стрељаштво, Ласло Шурањи, пренос
08:56
Пустолов
09:24
Финтин
10:00
Сведоци векова: Високи Дечани - архитектура 1. део
10:46
ТВ Фељтон: Од златне грознице од хипи покрета
11:10
САТ
11:53
Верски календар
12:05
Борис Березовски и Камерни оркестар Музикон
12:25
Параолимпијада 2020: Бацање копља, Саша Соколов, пренос
12:36
СО РТС и Сретен Крстић - 250 година Бетовена
13:00
Параолимпијада 2020: Теаквондо, Марија Мичев, до 58кг, пренос, за бронзу
13:03
Ја, ми и други
13:30
Еко минијатуре: Зелене заблуде, угљен-диоксид
13:34
На скривено те водим место: Бранко Јанковић
14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:00
Параолимпијада 2020: Теаквондо, Марија Мичев, до 58кг, пренос, финале
14:47
Загонетни случајеви доктора Блејка, серија
12
15:45
Женски рај, серија
12
16:29
Три боје звука - Сарс
16:50
Грозд
17:19
Лов и риболов
17:49
Од пигмента до концепта: Пигмент
18:02
Даљина: Саша Туровић
18:28
Научни портал
18:55
Лајмет
19:01
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
19:50
Одбојка (ж) - ЕП: Холандија - Италија, полуфинале, пренос
21:35
Женски рај, серија
12
00:15
In memoriam Микис Теодоракис - Грк Зорба
01:50
Лајмет
01:57
Трезор
02:56
Одбојка (ж) - ЕП: Холандија - Италија, полуфинале, р.
04:30
Одбојка - ЕП: Украјина - Србија, снимак