РТС 2: Програмска шема - среда, 25. авг 2021

06:56
Слагалица, квиз
07:17
Датум
07:23
Верски календар
07:33
Лајмет
07:39
08:50
Пустолов
09:18
Финтин
09:52
Научни портал
10:22
Право на сутра
10:50
Студио знања
11:48
Зубин Мехта и Београдска филхармонија: Бетовен
12:35
Датум
12:41
Верски календар
12:52
Пази младост
13:45
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:35
Загонетни случајеви доктора Блејка, серија
12
15:33
Женски рај, серија
12
16:17
Датум
16:23
Верски календар
16:50
Одбојка (ж) - ЕП: Француска - Азербејџан, пренос
19:03
Лајмет
19:08
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:30
Женски рај, серија
12
22:48
Контрибуција, филм
12
01:35
Лајмет
01:40
Велвет колекција, серија
12
02:29
Студио 6: Sawt out
03:15
Трезор
04:24
Одбојка (ж) - ЕП: Француска - Азербејџан, р.