РТС 1: Програмска шема - уторак, 09. нов 2021

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Јагодићи, опроштајни валцер, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:05
Од злата јабука
15:29
Ово је Србија
16:15
Радио Милева, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:25
Београдска хроника
18:25
Око
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
22:45
Дневник
23:20
Плава крв, серија
12
00:10
Поленов прах, филм
12
01:40
Кина, кинески документарни филм
02:27
Око
02:57
Реч на реч
03:00
Вести (04.00, 05.00)
04:03
Бранилац, документарно-играна серија
12
04:50
Јагодићи, опроштајни валцер, ТВ серија
12
05:49
Верски календар