РТС 1: Програмска шема - четвртак, 28. мај 2020

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Време
12:20
Од злата јабука
13:15
Сасвим прородно
15:10
Ово је Србија
16:00
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:25
Београдска хроника
18:00
Шта радите, бре
18:25
Око
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
19:30
Дневник
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
23:00
Вести
23:10
Ел Чапо, серија
12
00:05
Мој живот без даха, документарни филм
12
01:20
Вести
01:30
Живот ја масовна појава, филм
12
03:00
На вечери код...
04:20
Око
04:58
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
05:49
Верски календар