Ноћне променаде

Музика Орена Амбарчија, Петера Андроша, Мајкла Ејблса и Дејвида Баклија

01.20 Петер Андрош
Дванаест кратких ставова за виолончело
Изводи Томас Вал
Дванаест инвенција за три виолончела
Изводе Рикардо Бру, Бернхард Валхсхофер и Томас Вал


01.50 Мајкл Ејблс
Музика за филм Бежи Џордана Пила (2017)


02.50 Орен Амбарчи
Албум Grapes From the Estate (2004)


03.45 Петер Андрош
Први гудачки квартет
Свирају: Герт Шуберт и Маркус Вал, виолине, Корделија Кирхмајер, виола и Томас Вал, виолончело


04.10 Дејвид Бакли
Музика за филм Пад анђела Рика Романа Воа (2019)број коментара 0 Пошаљи коментар