Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 16. мар 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Небеска река, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Девојчица Жозет, 7. епизода, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Фолдер Србија: Врањска бања, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Добро јутро децо – Поезија Моше Одаловића, 7. епизода, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 12, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Прво путовање, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Девојчица Жозет, 6. епизода, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Фолдер Србија: Водопади, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Добро јутро децо – Поезија Моше Одаловића, 6. епизода, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 12, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Прича за Ружицу, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Девојчица Жозет, 5. епизода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо – Фолдер Србија: Ђеравица, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Добро јутро децо – Поезија Моше Одаловића, 5. епизода, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 12, р.
05:10
Микс, р.