Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 28. нов 2021

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Читаграм: Јежева кућица, 2. део, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Добро јутро децо: Легенда о Светој Јелени, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Петар Пан, 6. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Њива острво, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Раша Попов, 6. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Читаграм: Јежева кућица, 1. део, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Добро јутро децо: Безимени сир, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Петар Пан, 5. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Фолдер Србија: Њива - бунар, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Раша Попов, 5. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Читаграм: Деда и репа, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Добро јутро децо: Балу месец и људи, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Петар Пан, 4. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Фолдер Србија: Њива - бојиште, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Раша Попов, 4. део, р.
05:10
Микс, р.