Радио Вртешка: Програмска шема - петак, 16. јул 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Пссст, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Модни путопис - Минстер, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Путовање до деветог спрата, 4. епизода, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Клик - Митолошки речник: Дрво, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Синиша Терзић, 4. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Магија речи, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Модни путопис - Дортмунд, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Путовање до деветог спрата, 3. епизода, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Клик - Митолошки речник: Длака, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Синиша Терзић, 3. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Уметнички живот жапца Софронија, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Мајице са натписима, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Путовање до деветог спрата, 2. епизода, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Клик - Митолошки речник: Див, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Синиша Терзић, 2. део, р.
05:10
Микс, р.