Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 05. мар 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Марко и Марко, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Мали робот Џон, 3. епизода, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо – Модовање: Гетсби мода, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Породична прича – Сервантес, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 7, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Медино ново одело, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Мали робот Џон, 2. епизода, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо – Авантуре Црва Пере: Семенке, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Породична прича: Јован Јовановић Змај, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 7, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: О цимет меди, зрелости за школу..., р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Мали робот Џон, 1. епизода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо – Фолдер Србија: Воћке у култури Срба, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Породична прича: Жил Верн, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 7, р.
05:10
Микс, р.