Радио Рокенролер: Програмска шема - петак, 27. мар 2020

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:30
Микс
17:00
Поп–рок азбучник – „Јарболи“, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид – James Brown tribute band, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Дуети, терцети..., р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид – Генерација 5, р.
03:45
Микс, р.