Радио Рокенролер: Програмска шема - среда, 17. нов 2021

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Дејан Цукић, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Легенде - Душан Прелевић, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Дивље Јагоде - Студио 6, р.
03:45
Микс, р.