Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 01. нов 2021

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Артан Лили, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Грамофон - Бајага и Инстрултори - „Продавница тајни“, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Ван Гог, р.
03:45
Микс, р.