Радио Рокенролер: Програмска шема - среда, 18. мар 2020

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид – Дејан Петровић & Биг Бенд, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Легенде – Рамбо Амадеус, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид – Галија, р.
04:00
Микс, р.