Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 16. нов 2021

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Емили Дикинсон - Милена Шишкин, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Београдско пролеће 1968, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Боба Стефановић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Готфрида Бена - Иван Јагодић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Азбука евергрина - Otis Redding, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Здравко Чолић, р.
05:15
Микс, р.