Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 31. мар 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Мирољуб Аранђеловић Кемиш, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Ој голубе, мој голубе - Јордан Николић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Винил - Цојле манојле - Софка Николић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Сава Јеремић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ваљевска подвала - Вера Ивковић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
04:45
Прело са извора, р.
05:00
Винил - Саградићу шајку - Мијат Мијатовић, р.
05:05
Микс