Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 30. мар 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Драган Александрић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:00
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Ваљевска подвала - Вера Ивковић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
20:45
Прело са извора, р.
21:00
Винил - Саградићу шајку - Мијат Мијатовић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Миланче Радосављевић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ој Нишаво - Станиша Стошић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
ПГП РТС, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Целе ноћи - Винка Елесин, р.
05:05
Микс, р.