Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 09. јул 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Мерима Његомир, р.
07:15
Микс
09:10
Микс
11:10
Микс
12:15
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Циганска је туга преголема - Дероњски цигани, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Шездесете, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - Чик цуро загрли ме - Душан Митровић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Недељко Билкић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Мајци за рођендан - Тома Здравковић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Уживо - Концерт групе Амаро дел - Сава центар, 2014, р.
03:50
Микс, р.
05:00
Свирај свирче, р.
05:05
Микс, р.