Радио Плетеница: Програмска шема - среда, 14. јул 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Василија Радојчић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:55
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Јеремијино коло - Предраг Живковић Тозовац, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Тамбурица златна жица, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - Ја продадох коња врана - Цицварићи, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Славко Перовић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Свирајте ми ноћас овде - Бора Спужић Квака, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Старинарница, р.
03:55
Микс, р.
05:00
Свирај свирче, р.
05:05
Микс, р.