Радио Плетеница: Програмска шема - недеља, 06. јун 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Олга Јанчевецка, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Ненадово коло - Бранимир Ђокић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
ПГП РТС, р.
19:30
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Лепа Лукић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ништа лепше од наше сељанке - Зорица Грба, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Коловођо ногом крени, р.
03:10
Микс, р.
04:00
Сефарди - Нит Медитерана, р.
04:15
Микс, р.
05:00
Свирај свирче, р.
05:05
Микс, р.