Радио Плетеница: Програмска шема - недеља, 26. апр 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Живан Милић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Џенерика - Зорица Минић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
ПГП РТС, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - Ето тако живим ја - Мијат Мијатовић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Гордана Јовановић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Дигни Кајо крај од шлингераја - Тамбурица 5, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Коловођо ногом крени, р.
03:10
Микс, р.
05:00
Винил - Мајка Мару преко воде звала - Мешовита дружина Миленка Тодоровића, р.
05:05
Микс, р.