РТС Музика: Програмска шема - среда, 17. окт 2018

06:00
РТС Музика представља, р.
06:06
Музички времеплов, р.
06:41
Пола сата за џез и блуз, 3. епизода, Удружење, р.
07:13
Хитови, р.
07:30
Нисомнија – Бјесови, р.
08:02
Градске приче – 3. емисија, р.
08:25
Из наше архиве, р.
08:51
4 од 1 – Ида Престер, р.
09:06
РТС Музика представља, р.
09:12
Музички микс, р.
10:04
Рокенролер, р.
10:32
Београдски синдикат, 1. део, р.
11:33
Претпоноћни микс, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:06
Музички времеплов, р.
12:41
Пола сата за џез и блуз, 3. епизода, Удружење, р.
13:13
Хитови, р.
13:30
Нисомнија – Бјесови, р.
14:02
Градске приче – 3. емисија, р.
14:25
Из наше архиве, р.
14:51
4 од 1 – Ида Престер, р.
15:06
РТС Музика представља, р.
15:12
Музички микс, р.
16:04
Рокенролер, р.
16:32
Београдски синдикат, 1. део, р.
17:33
Претпоноћни микс, р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Даме певају Бонда
18:46
Из наше архиве
19:17
52. Зајечарска гитаријада – Неверне бебе
20:35
Музички времеплов
21:01
РТС Музика представља
21:05
За сва времена – Растко Аксентијевић
21:38
Три боје звука – ТВ постер Сарс
22:06
Најбољи оркестри Србије, 3. емисија
23:27
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља, р.
00:05
Даме певају Бонда, р.
00:46
Из наше архиве, р.
01:17
52. Зајечарска гитаријада – Неверне бебе, р.
02:35
Музички времеплов, р.
03:01
РТС Музика представља, р.
03:05
За сва времена – Растко Аксентијевић, р.
03:38
Три боје звука – ТВ постер Сарс, р.
04:06
Најбољи оркестри Србије, 3. емисија, р.
05:27
Претпоноћни микс, р.