РТС Коло: Програмска шема - субота, 15. дец 2018

06:00
Места знана, а времена давна, р.
06:20
Од срца срцу, р.
07:15
Свирај оно наше, р.
08:15
Шумадијски вез, р.
08:45
Свилен конац, р.
09:25
Шљивик: Мајстори певачи, р.
09:55
Балканска одисеја, р.
10:55
Фолк мајстори, колаж, р.
11:15
Сабор народне музике, р.
12:00
Места знана, а времена давна, р.
12:20
Од срца срцу, р.
13:15
Свирај оно наше, р.
14:15
Шумадијски вез, р.
14:45
Свилен конац, р.
15:25
Шљивик: Мајстори певачи, р.
15:55
Балканска одисеја, р.
16:55
Фолк мајстори, колаж, р.
17:15
Сабор народне музике, р.
18:00
Златна плоча
19:00
Свирај оно наше
20:00
Фолк мајстори
21:00
Поздрав из Југославије
22:15
Вече изворне музике
23:15
Фолк парада
00:00
Златна плоча, р.
01:00
Свирај оно наше, р.
02:00
Фолк мајстори, р.
03:00
Поздрав из Југославије, р.
04:15
Вече изворне музике, р.
05:15
Фолк парада, р.