РТС HD: Програмска шема - понедељак, 18. феб 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
11:00
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:35
Гастрономад
12:50
Лов и риболов
15:20
Ово је Србија
16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:40
Београдска хроника
18:25
Око
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
21:00
Потера, квиз
21:55
12
23:45
Дневник
00:05
Културни дневник
00:20
Спортски дневник
00:30
Афера, серија
12
01:30
Вести
01:35
Ћићолина, кума од скандала, страни документарни филм
12
02:30
Потера, квиз
03:00
Вести
03:20
Око
03:50
Лов и риболов
04:24
Од злата јабука
04:50
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
05:50
Верски календар