Курсна листа за 11. октобар

Званични средњи курс: 118,3046

КУРСНА ЛИСТА БР.196
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 11.10.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар