Курсна листа за 15. новембар

Званични средњи курс: 118,5471

 

 КУРСНА ЛИСТА БР.220
ЗА ДЕВИЗЕ
ФОРМИРАНА НА ДАН 15.11.2017. ГОДИНЕ

 

број коментара 0 пошаљи коментар