Курсна листа за 12. септембар

Званични средњи курс: 119,4624

 КУРСНА ЛИСТА БР.174
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 12.09.2017. ГОДИНЕ
 
број коментара 0 пошаљи коментар