Друга рунда

Група Л

Француска, Литванија, Доминиканска Република, Аустралија

Субота, 7. септембар
Аустралија - Доминиканска Реп. 82:76
Француска - Литванија 78:75


Понедељак, 9. септембар

Доминиканска Реп. - Литванија 55:74

Француска - Аустралија 98:100

број коментара 0 Пошаљи коментар